Recent Topics of the MSP

○The beginning of studying at the JCGA(26th April)

We came to Hiroshima from Tokyo in 5th April after six month studying at the National Institute for Policy Studies. We are going to learn about more practical subjects related to coast guard operations and write policy papers.
 In 8th April, we attended the entrance ceremony and visited the training vessel Kojima. When we attended the ceremony, we decided to turn over a new leaf because of watching freshmen. Furthermore, in 18th April, the welcome party was held for us in the Japan Coast Guard Academy. We received encouraging remarks from the superintendent and other professors and staffs, and we could communicate with a lot of cadets. We really appreciate JCGA members’ kindness. Thank you so much!!
 April almost flew by. We are going to study as hard as we can in order to be a fruitful time.

(Yuichi Kajiya)