Recent Topics of the MSP

○Began to feel of life like as a Japanese(March 31)

The final exam in the winter term was over, six months have we passed study at GRIPS in Tokyo.Many experiences for happiness also sadness we got for life in here. We feel crowded people were on the train in rush hour when it had to depart for morning class. We learn as well understand the different characteristics of Japanese society and culinary's. When we have a free time as a student, we went to visit many new places. I've been to many places around in Tokyo city such as visiting the Museum Doraemon in Noborito, Hikawamaru Ship Museum in Yokohama, Japan Military Museum in Yushukan, enjoy the natural atmosphere in the Mt. Takao, Feel a Hanami event within other places to see cherry blossoms or Sakura, etc. In this time we must be prepared to leave extraordinary life of Tokyo to move in Hiroshima for continuing MSP Course Programs at Japan Coast Guard Academy - Kure. We are grateful to the extraordinary experience of living and studying in Japan.(CHANDRA KRESNA RIYANTO)