News(2015)

Welcome Party at the GRIPS

On October 30, a welcome party was held for the international students by the Japanese students of the domestic program at the GRIPS. Some participants were wearing their traditional dresses and Halloween costumes. All of the MSP students participated in the party and had an opportunity to get to know the other program students, who are expected to become leaders of each organization in the future. Although we will spend only 6 months at the GRIPS, we want to take this opportunity to make good relationships with them and keep the good friendship for a long time. (Hiroaki ONODERA)